ODVETNIŠKA PISARNA STROBELJOdvetniška pisarna Dr. Strobljeve se nahaja v neposredni bližini centralne sodne palače na Tavčarjevi 9 in sicer na naslovu Pražakova 20. Dejansko je vhod iz dvorišča na Čufarjevi 5 med Ambient barom in Baily pubom, kar kaže priloženi zemljevid.

Lokacijsko ima pisarna glede na prostorsko razvejanost ljubljanskega pravosodja ugodno lego, saj se nahaja nekako na sredini med Delovnim sodiščem na Resljevi 14, Socilanim oddelkom tega sodišča na Komenskega 7, oddelkom za prekrške v Ljubljani na Mali ulici 3, službe za brezplačno pravno pomoč pri Okrožnem sodišču v Ljubljani Slovenska cesta 41, oddelkom za družinsko sodstvo Okrožnega sodišča v Ljubljani na Slovenski ulici in v bližini Okrajnega sodišča v ljubljani na Miklošičevi 10 do 12.

Uradne ure za stranke so ob torkih od 14 do 17 ure in vsak dan po predhodnem dogovoru.

Odvetnico najdete na stacionarni telefonski številki 01/ 231 - 24 - 45, v nujnih primerih pa tudi na mobitel št. 041/ 744 - 549.

Kadarkoli ji lahko pišete na e-mail: tjasastr34.gmail.com.

Pretežno se kot specialistka ukvarja z delovnim pravom in socialno varnostjo občanov, družinskim pravom, zaščito otrok ter okrnitvi pravic v primerih neupravičenega pridržanja oseb v varovanih oddelkih psihiatričnih ustanov.

 


 
Uvodna stran l O pisarni l Storitve l Uspehi l Svetovanje l Novice l Kontakt